Nive Läkartjänster

Allmän information kring att vara anställd eller arbeta som konsult

w

Kontaktperson

När du arbetar för Nive har du alltid en personlig kontaktperson som hjälper dig med allt praktiskt kring ditt uppdrag, boende och resor samt din ersättning. Du kommer också få, och kunna lämna, återkoppling löpande.

Försäkrad?

Som anställd har du ett fullgott försäkringsskydd, såväl under arbetstid som på resor till och från arbetet. Du infattas även av legalt skydd om en sådan situation skulle uppstå.

Ersättning

Nive garanterar dig en hög lön och trygghet. Vi betalar ut lön direkt efter avslutat uppdrag och timrapportering. Naturligtvis är din inkomst sjukpenning- och pensionsgrundande.

Konsult?

Det går precis lika bra att arbeta som konsult via eget företag (såväl aktiebolag som enskild firma). Skillnaden blir att du ersätts 31,42 % högre och att vi upprättar ett kontrakt istället för ett anställningsavtal.

Var vill du arbeta?

Via Nive Läkartjänster kan du arbeta i en stor del av Sverige. Vårt samarbete med de stora privata vårdaktörerna ger en bred geografisk profil. Dessutom finns ett väl etablerat samarbete med flera landsting. Har du specifika önskemål försöker vi alltid lösa det!