Aktuellt

Aktuella uppdrag, nyheter, och allmän information

Sjuksköterskor!

Nive erbjuder glädjande nog nu även uppdrag för sjuksköterskor. Varmt välkommen med ditt CV och dina önskemål – vi gör som vanligt allt för att skapa personligt anpassade uppdrag!

Gott nytt år!

Nive Läkartjänster vill tacka alla som arbetat och naturligtvis även alla som anlitat oss under året. Det har varit givande att få arbeta med er alla! Ni är varmt välkomna att höra av er för nya uppdrag under vinter/vår och naturligtvis även för att anmäla behov av läkare! Gott nytt...

Det börjar bli fullt i höst/vinter..

Redan nu är en stor del av alla tillgängliga uppdrag i höst/vinter bokade, men ännu finns det plats – både i primärvård och för sjukhusspecialiteterna. Om du funderar kring någon vecka hör gärna av dig så snart som möjligt! Letar du efter ett längre uppdrag efter årsskiftet? Då börjar det även för dig dra ihop sig för att boka uppdrag. Välkomna att höra av...

Glad sommar!

Nive Läkartjänster önskar alla kunder, anställda och konsulter en riktigt skön sommar. Om du får någon vecka över – tveka inte att kontakta oss! Det finns enstaka uppdrag kvar..

På jakt efter uppdrag med mycket jour?

Under sommaren finns det behov, främst i mellersta Sverige, av läkare som är intresserade av uppdrag innefattande mycket jour. Låter det intressant? Hög lön och möjligheten till många timmar utlovas! Välkommen att höra av dig!

Nya läkare sökes inför våren och sommaren!

Är du på jakt efter en trevlig vårdcentral att arbeta på i sommar? Vill du dessutom vara havsnära? Vi hjälper till.. Nive Läkartjänster erbjuder arbete på många trevliga vårdcentraler, såväl för arbete enstaka veckor som för längre uppdrag. Varmt välkommen med din...

God jul och gott nytt år!

Nive Läkartjänster önskar alla anställda, konsulter och kunder en riktigt god jul och ett gott nytt år!

Vi söker nya läkare!

För närvarande har vi flera lediga uppdrag i Kalmar län, Region Östergötland och Västernorrlands län. Dessutom finns vakanser spritt över landet. Varmt välkommen med din ansökan!

Ny hemsida!

Nu har Nive Läkartjänster äntligen tagit steget och publicerat en hemsida. Vi hoppas att det underlättar kontakten med oss!